Про це він розповів у програмі «Різні люди».

За словами військового, найкращі підрозділи ті, які мають віру і мотивацію, які йдуть на драйві, і це починаючи від бійців і закінчуючи загальною атмосферою у підрозділі, які вірять у Бога і мають внутрішню духовність.

«Такі підрозділи зазвичай дуже гарно себе показують. Віра, переконаність, що у нас є велика місія, у якій ми беремо участь, що це чудова пригода, розуміння і ставлення до життя, до війни як до пригоди, бажано відсутність страху смерті – такі речі зазвичай роблять ефективність», - пояснює Віталій Чорний.

Як зазначає гість програми, є багато людей із великим досвідом, це класні фахівці, але вони не підуть у бій або у бою будуть радше себе берегти, не виконуючи задачі. З іншого боку, продовжує він, є люди і без великого досвіду, і з меншою фізичною підготовкою, але вони роблять неймовірні речі на фронті, ризикові, вони ефективні.

Популярні новини зараз
Батьків змусять заплатити: в Раді затвердили важливий проект Цей новий документ видаватимуть ТЦК тим, хто не має військового квитка: зателефонують і перевірять Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Чорний розповів, у скільки разів дрони підвищили ефективність артилерії.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе розповів, перед яким вибором 11-ий пакет санкцій поставить Китай.