Про це він розповів на каналі «PolitБюро».

«Це загон Китаю. Тому що англосакси дивляться, що Китай теж потрапив у велику пастку з росіянами, коли там і Сі приїхав, і решта. Вони ж думали, що путін свідомий, а путін виявився несвідомим», - зазначає Тарас Загородній.

За його словами, про те, що ні про що конкретно не домовилися принаймні щодо військової допомоги, стало зрозуміло після погроз путіна починати переміщення ядерної зброї. А це, наголошує аналітик, є порушенням договору про нерозповсюдження ядерної зброї, що, м'яко кажучи, розлютило Китай.

Як пояснює гість програми, це ризики, цей прецедент погано позначиться на Китаї, тому що ядерна зброя може з'явитися у Японії, Південної Кореї, до того ж, вони вже фактично заявили, що готові бути союзниками США у разі нападу на Тайвань.

«Тобто ситуація погіршується по всіх моментах, Китай тоне разом із росією, його незадоволення вже можна бачити за деякими голосуваннями, як вони голосували, де росія вперше визнана агресором. А британці використовують стратегеми Сунь-Цзи, вони заганяють Китай у рамки: якщо сказали, що маєте на них вплив, то робіть», - пояснює Тарас Загородній.

Популярні новини зараз
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Чорний розповів, у скільки разів дрони підвищили ефективність артилерії.

Також Знай.ua писав про те, що Чепець розповів, чи можна було запобігти корупційним скандалам у Міноборони.