Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

На думку експерта, це потрібно передусім міняти щось у наших головах, щоб ми не вибирали на посаду мера людину, яка за 9 років свого правління не спромоглася побудувати хоч сміттєпереробний завод чи станцію метро, натомість пилить і пилить мільярдний бюджет.

«Я не можу зрозуміти, коли така корупцію у країні, у місті, і влада нічого не робить. А от показали би порку, щоби були покарані. Всі про це знають, помінялася влада, а вони як сиділи і пилили бюджет, так і пилять», - констатує Георгій Біркадзе.

Як він пояснює, йдеться не про те, щоб когось засуджувати, а про те, щоб з’ясувати, чому ми не живемо як у європейських містах. За словами експерта, насправді же в українських міст цілком європейські бюджети, але чомусь зовсім не європейський рівень життя. На його думку, потрібно встановити обмеження, щоб одна людина могла бути мером чи депутатом не більше, як 2 терміни.

Популярні новини зараз
ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Чорний заявив, що насправді путін зі своєю війною пробудив Україну.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе розповів, чому Грузія ввела безвізовий режим для росіян.