Про це він розповів у програмі «Різні люди».

«путіна не треба чіпати, хай він буде поки що. Невідомо, хто там замість нього прийде, а от путін якраз ідеальний варіант. Це Бог нам послав путіна. Мені здається, що йому після війни потрібно буде в Україні поставити багато пам’ятників. Це людина, яка пробудила Україну і вивела на світовий рівень», - зазначає Віталій Чорний.

На його думку, путін кардинальним чином долучився до відродження України, він як фараон для єврейського народу, хоч цю місію взяв він на себе несвідомо, але все ж таки виконує її і це дало свій результат.

«У нас колективний Мойсей, українці ж завжди були схильні до анархії, до децентралізації, тобто у нас кожен сам собі Мойсей, кожен сам собі гетьман, кожен сам собі трошки фараон. путіна поки не треба чіпати, пізніше трошки», - підкреслює Віталій Чорний.

Натомість, міркує військовий, у росії було би гарно прибрати когось із яскравих пропагандистів, які завжди на екрані, їхнє зникнення посіє смуту. Щодо пригожина, кадирова, тощо, додає гість програми, то потім, звісно, і їх не має бути, але зараз завдяки цим злобним персонажам Україна отримує велику допомогу, тобто поки що ці чорти оптимальні.

Популярні новини зараз
Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Чепець розповів, чи можна було запобігти корупційним скандалам у Міноборони.

Також Знай.ua писав про те, що Безгін розповів, хто зробив Україну суб’єктом на міжнародній арені, який формує полюси.