Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

Передусім експерт зазначає, що ця історія почалася не 10 травня, а давним давно. Як він нагадує, ще у 2012 році скасували візовий режим між Грузією і росією в односторонньому порядку із підписом Саакашвілі, тобто росіяни отримали можливість без перепон їздити у Грузію. За словами експерта, тоді Саакашвілі вважав, що росіяни почнуть більше приїжджати і розвиватимуть грузинські курорти.

«Я не розумію, де можна було побачити «хороших рускіх», їх немає, я вважаю, що «хороший рускій» - мертвий. Чому так Саакашвілі вирішив, я не можу відповісти. Я вважаю, що дуже прикро, що ухвалили таке рішення. Коли вбивають твоїх людей, ти не можеш дозволити собі із цією країною торгувати, спілкуватися, щось вирішувати із нею. Тому я вважаю, що це було помилкою», - стверджує Георгій Біркадзе.

А сьогодні, констатує він, ми бачимо, як «кремльовська мрія», а саме так насправді має називатися партія, що сьогодні править у Грузії, продовжує політику зближення із рф. На думку експерта, ця партія на 100% проросійська, сьогодні вона заробляє мільйони чи мільярди, а відтак і рішення з безвізом для росіян зрозуміле.

Популярні новини зараз
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Безгін розповів, хто зробив Україну суб’єктом на міжнародній арені, який формує полюси.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе розповів, перед яким вибором 11-ий пакет санкцій поставить Китай.