Про це він розповів на своєму каналі.

«Кожна людина діє з особистого інтересу. Але особистий інтерес завжди збігається із суспільним інтересом. І держава – це машина для вирішення цих протиріч між особистим інтересом кожного члена суспільства та суспільним інтересом», - повідомив Павло Себастьянович.

За словами підприємця, громадський інтерес – це безпека, справедливість та свобода. Як зазначив Павло Себастьянович, це те, що потрібно кожній людині. Кожен громадянин у державі хоче бути у безпеці, хоче, щоб не було вуличної злочинності, щоб не було воєн.

«Людина хоче, щоб була свобода для її самореалізації, щоб вона могла займатися тим, чим вона хоче займатися, для чого вона народжена. І справедливість – це саме те, що захищає свободу людини. Тобто свобода – це простір реалізації можливостей», - заявив Павло Себастьянович.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, військовий Святослав Дубина розповів про систему кримінальної юстиції України: «Зміни не відбуваються».

Також Знай.ua повідомляв, що політтехнолог Олександр Кочетков пояснив, від чого залежить майбутнє України: «Ми з цієї ями маємо вибратися самостійно».