Про це вона розповіла на своєму каналі.

«Українська влада анонсувала засідання українського партнерства з безпекових питань «Рамштайн». Очікується вже 12 засідання цього партнерства. Порядок денний складається з пріоритетних питань протиракетної та протиповітряної безпеки України», - повідомила Марина Ставнійчук.

За словами юристки, у цих питаннях ми сподіваємся на широку підтримку з боку західних партнерів і подальше її розширення. Як зазначила Марина Ставнійчук, питання створення повітряної коаліції також наразі актуальне.

«Але українська влада не очікує швидкого, негайного поступу в цьому питанні», - заявила Марина Ставнійчук.

Як писав раніше Знай.ua, Марина Ставнійчук розповіла про результати зустрічі Зеленського й Байдена під час саміту G7: «Говорили про нову порцію допомоги».

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Також Знай.ua повідомляв, що Олесь Доній розповів, чи відповість Захід на ядерний удар з боку рф.