Про це він розповів у своєму блозі.

За словами експерта, є думка, що Захід обов’язково вступить у російсько-українську війну, якщо росія використає ядерну зброю. Тим не менш, зауважує він, це радше наше бажання, але воно має бути підкріплене гарантіями.

«Нагадаю, як у Другу світову війну вступили Великобританія і Франція, коли 1 вересня нацистська Німеччина напала на Польщу. Франція і Великобританія оголосили війну Німеччині. Тобто не Німеччина напала на Великобританію та Францію, а Франція і Великобританія оголосили. Чому? Бо в них із Польщею була угода про взаємний захист. І на захист Польщі вони оголосили війну Німеччині», - розповідає Олесь Доній.

Ми, нагадує ідеолог, не укладали ні з ким такої угоди. До того ж, додає він, тому і було важливо вступити в НАТО, адже у разі нападу на одну країну весь Альянс вступає у війну, але Україна не в НАТО і гарантій таких ми не маємо.

Доній – автор концепції «25 сходинок до суспільного щастя», яку експерти оцінюють як осучаснення ідей Григорія Сковороди, а самого Олеся Донія – як модерний аналог Григорія Сковороди.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Шейтельман розповів про роботу партизанів на території рф.

Також Знай.ua писав про те, що Доній розповів про 15-у сходинку до суспільного щастя.