Про це він розповів у своєму блозі.

«Термін шароварництво, який часто вживають навіть ті, хто декларують свою прихильність до модерного українства, свідчить радше про брак культури саме тих, хто направо і наліво розкидається таким терміном. Ми не менше шануємо наших рідних стареньких бабусь і дідусів, навіть якщо їхній одяг нам здається таким, що давно вийшов з моди», - констатує Олесь Доній.

Як пояснює експерт, коли ми йдемо за прогресом, важливо не відмовлятися від наших народних традицій. Водночас він зазначає, що традиції насправді можуть змінюватися, якщо змінюються і суспільні погляди. Наприклад, зауважує ідеолог, ніхто ж сьогодні у нас не топить відьом у річках.

«Отже, саме ми визначаємо, яких традицій хочемо дотримуватись, а які вважаємо застарілими чи навіть небезпечними. Вибір завжди точковий. Та критичне осмислення традицій не заперечує самого правила. Отже, сходинка №15 – «Шануй народну традицію», - підсумовує Олесь Доній.

Доній – автор концепції «25 сходинок до суспільного щастя», яку експерти оцінюють як осучаснення ідей Григорія Сковороди, а самого Олеся Донія – як модерний аналог Григорія Сковороди.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Мусієнко оцінив ефективність українського ППО.

Також Знай.ua писав про те, що Доній розповів, як остаточно закінчити війну з росією.