Про це він розповів у своєму блозі.

Як зазначає експерт, сьогодні Україна в процесі отримання нової військової авіації, а росія тим часом йде зворотним шляхом, поки ми маємо еволюцію в технологічному плані, вони мають деградацію і зникнення залізниць.

«Зникають вони, звичайно, не за помахом чарівної палички, а зусиллями наших диверсійних груп і, можливо, якихось партизанів. Сподіваюся, всі ці партизани теж організовані українськими Збройними силами. Рейкова війна продовжилася і на наші Збройні сили чекав великий успіх у Криму, на перегоні між Севастополем і Сімферополем підірвали полотно, пущено під укіс чергові вагони», - розповідає Михайло Шейтельман.

А поки що, констатує він, ми займаємося залізницями. Зокрема, експерт нагадує про пущені під укіс поїзди в брянській області, кілька поїздів, тепер Крим, наш безпілотник успішно вразив у тому ж Криму електричні проводи, також перервалося електропостачання якоїсь залізничної гілки в Криму і теж зупинився рух поїздів. Також, повідомляє політтехнолог, у Казані якісь партизани спалили електрощити на залізниці, щоби припинився рух поїздів і також це вдалося.

«Ми бачимо, що є великі успіхи, росія поступово позбавляється залізниць, нам це справді на руку, бо це і є основою логістики. В принципі, коли буде наш великий наступ, головною метою буде перерізання залізничного сполучення в кількох місцях. Тобто перерізати ці гілки залізниці, які тягнуться з росії і підвозять смертоносні вантажі на ЛНР, ДНР, далі туди в Маріуполь і на Південь України. Я думаю, що нашим військам це вдасться», – пояснює Михайло Шейтельман.

Популярні новини зараз
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Мусієнко оцінив ефективність українського ППО.

Також Знай.ua писав про те, що Доній розповів, як остаточно закінчити війну з росією.