Про це він розповів на каналі «Садок вишневий».

«Для чого проводяться подібного роду операції (на Бєлгородщині – Ред.), які передбачають такі інструменти? Питання в тому, що захоплення й перехід на чужу, ворожу територію відбувається з метою створення певного режиму, який до нас буде лояльний. Це так звана буферна зона», - повідомив Олександр Новохатський.

За словами публіциста, вже неодноразово говорили про 100 кілометрів демілітаризованої зони, яка необхідна Україні, щоб гарантувати собі безпеку. Як зазначив Олександр Новохатський, ця зона має бути стабільною.

«Наша так звана буферна зона, чи стратегічна зона безпеки, має пролягати по стратегічній лінії Курськ-Воронеж-Саратов», - заявив Олександр Новохатський.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, військовий Святослав Дубина пояснив, чому в жодному разі не можна домовлятися з путіним: «Це було і перед Другою світовою».

Також Знай.ua повідомляв, що політичний експерт розповів, які переваги ЗСУ дають останні події на бєлгородщині.