Про це він розповів у програмі «Різні люди».

«7 березня «Українська правда» опублікувала дані, що я намагався втекти до Польщі і мене при спробі переходу кордону затримала Служба безпеки України і доставила в Київ. Є офіційний документ, який говорить, що ніхто зі Служби безпеки України мене ніде не затримував», - повідомляє Євгеній Шевченко.

Як розповідає депутат, тоді по ним працювала радіорозвідка російської федерації і він був у складі спеціальної групи ГУР, їх було четверо і вони виконували завдання. Конкретніше, пояснює гість програми, можна буде розповісти про це тільки після війни, але він із іще трьома людьми був на завданні у цей час.

Також політик зазначає, що його особистий телефон знаходився у казармі, у одного із наших офіцерів, потім він йому на спецзв’язок прислав цю інформацію, що його нібито десь затримали, навіть по телебаченню показали, хоча вони в полях тоді перебували.

«Я дав йому пароль, сказав зайти на мій Фейсбук і спростувати цю інформацію, надіслав йому свою фотографію, де я у військовій формі у цей час якраз. Він написав від мого імені, що це фейк, тощо. Для мене було вже потім здивування, я не замітив тіньовий бан Фейсбука, я не знав, що він у мене є», - закінчує Євгеній Шевченко.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Біркадзе розповів, які переваги ЗСУ дають останні події на бєлгородщині.

Також Знай.ua писав про те, що Шевченко розповів, що допоможе Україні перемогти.