Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

«Запам’ятайте те, що я кажу зараз. Я впевнений у тому, що пригожина, терориста, який вбивав наших громадян у нашій країні, вб’ють найближчим часом. Запам’ятайте мої слова. І ніхто йому не допоможе. Це агент, який був пов’язаний з ФСБ, я впевнений, що найближчим часом його вб’ють, знищать», - стверджує Георгій Біркадзе.

На його думку, пригожин зі своїми вагнерівцями дійсно був потрібен росії, але зовсім не у воєнних цілях. Як пояснює експерт, вагнерівці – це ж зеки, наркомани, алкоголіки, вбивці, нелюди, це негативна селекція, ці люди там нікому не потрібно. А відтак, констатує він, їх відправили в Україну вмирати, тільки шкода, що у боях із ними гинули і наші Герої.

«Вся верхівка розуміла, що їм потрібно було це, щоб вони всі тут померли. Так вони вирішили це питання. Тобто вони зекономили гроші, вони зробили реальний прорив, і зараз вони всі тут повмирають. Не буде ні пригожина, ні «вагнера», я впевнений у цьому», - підсумовує Георгій Біркадзе.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Шевченко розповів, чи підтримує лукашенко війну проти України і чи хотів цього наступу.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе розповів, які переваги ЗСУ дають останні події на бєлгородщині.