Керівництву Національної поліції міста Києва передали легко складані 50 ліжок для блокпостів. Ці ліжка також можна використовувати і як ноші для перевезення поранених, повідомив у себе в Фейсбук Президент АППУ Грігол Катамадзе.

“Друзі, я не з книжок і кінофільмів знаю, який вантаж на своїх плечах несуть щодня поліцейські. На собі відчув цей тягар, адже моя служба в МВС Грузії збіглася з дуже багатьма складними процесами, як усередині країни, так і поза її межами. Від того руйнівного землетрусу в Спітаку (Вірменія) в 1988 році, коли нас уночі по тривозі підняли й кинули на допомогу постраждалим і до інспірованого Росією конфлікту всередині Грузії в Самачабло (колишня Південно-Осетинська автономна область).

Добре пам'ятаю: коли випадала бодай хвилинка перепочинку, так хотілося прилягти і хоча би 10-15 хвилин поспати. І доводилося задовольнятися тим, що було: кузов занедбаної вантажівки, напівобогорілий автобус... Або спати просто на землі, спершись об дерево. Поліцейські працюють, ризикують своїми життями і тоді, коли ми займаємося своїми повсякденними справами. і коли ми спимо та відпочиваємо,” - написав Президент АППУ.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Він передав МВС унікальне обладнання, яке виготовили литовські майстри.

“Сьогодні з великим задоволенням, разом із нашими литовськими друзями та Благодійной організаціею «Вест суппорт в Україні» вручали керівництву Національної поліції міста Києва легко складані 50 ліжок для блокпостів. Ці ліжка також можна використовувати і як ноші для перевезення поранених. Ці ліжка виготовили литовські майстри, і я щиро вдячний за це. Дуже сподіваюся, це оснащення сподобається нашим поліцейським! Слава Україні!”, - написав Грігол Катамадзе.