Про це він розповів на своєму каналі.

«Сьогодні СБУ по-справжньому перетворюється на якусь потужну спецслужбу, як «Моссад». Багато сьогодні сучасних спецслужб вже поглядає і придивляється до низки методів проведення дуже тонких, багатоходових спецоперацій, які сьогодні здійснює Служба безпеки України», - повідомив Дмитро Співак.

За словами політичного діяча, багато що з того, що зараз робить українська Служба безпеки, увійде в історію українських спецслужб. Як зазначив Дмитро Співак, окрім успішних спецоперацій на території ворога, на тимчасово окупованих територіях, СБУ вдається ще й запобігати спецопераціям російських спецслужб в Україні.

«І йде робота контррозвідки, робота кібербезпеки, робота з виявлення агентів впливу в економічній сфері», - додав Дмитро Співак.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Анатолій Якименко розповів, чи може Україна вести бойові дії на території рф: «Ми самостійно визначаємо військові цілі».

Також Знай.ua повідомляв, що політтехнолог Михайло Шейтельман пояснив, завдяки чому можна врятувати багато українських життів: «Мета цього удару…»