Про це він розповів у своєму блозі.

Як зазначає експерт, війна може не закінчитися ні за пів місяця, ні за пів року, можливо, на це знадобиться 15-20 років, смерть диктатора путіна, тощо. А відтак, стверджує він, ми повинні планувати своє життя вже сьогодні, вирішити, як і де будуть вчитися діти, як триватиме робочий процес, які права у нас будуть, а які варто обмежити, які у нас можливості і перспективи.

«Це надзвичайно важливо, тому що я чую останнім часом про те, які реформи будуть проведені після завершення війни. Почекайте, а чи не є це обманка? А якщо війна буде тривати, ще раз підкреслюю, 15-20 років? А нам кажуть про реформи після війни, що от життя буде краще, колись там у кінці тунелю», - констатує Олесь Доній.

За його словами, ми маємо жити сьогодні, не треба думати, що це можливо тільки після перемоги. А відтак, підкреслює ідеолог, якщо вже думати про якісь реформи, що змінять нашу державу на краще, то проводити їх потрібно вже сьогодні.

«Вчитися навіть у війну жити щасливо. Нагадаю, що 25-а сходинка в концепції «25 сходинок до суспільного щастя» - «Будь щасливим». Ми маємо право на щастя навіть під час війни, навіть під бомбами, це право на щастя для кожного українця і кожної українки. А тепер замисліться, чого не вистачає для щастя?», - запитує Олесь Доній.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Доній – автор концепції «25 сходинок до суспільного щастя», яку експерти оцінюють як осучаснення ідей Григорія Сковороди, а самого Олеся Донія – як модерний аналог Григорія Сковороди.

Як повідомляв Знай.ua, Доній розповів, коли з огляду на війну в Україні можна буде провести вибори.

Також Знай.ua писав про те, що Якименко розповів, чи може Україна вести бойові дії на території рф.