Про це він розповів на каналі «My.ua».

Як розповідає експерт, «хороші рускі», ліберальна російська опозиція показала своє справжнє лице після вилазки «РДК» і легіону «Свобода Росії» на бєлгородщину. Зокрема, повідомляє він, із критикою їхніх дій у твітері виступила Латиніна, зазначивши, що причини цієї акції незрозумілі, для чого взагалі переносити бойові дії на територію рф.

«Для них те, що буде відбуватися в росії, дуже складна справа. Я переконаний, що всі ці опозиційні ліберальні «хороші рускі», які мають мільйони переглядів у ютубі, мають контакт із аудиторією, які сьогодні виїхали за межі російської федерації і звідки говорять про те, що щось у росії не так відбувається, всі вони сидять на ФСБшних грошах, і всі вони розповідають те, що потрібне владі», - стверджує Юрій Подорожній.

Як він пояснює, навіть коли ці опозиціонери критикують владу, вони все одно об’єднують протестний електорат у якісь групи, а далі заводять їх у тупикові ситуації. Зокрема, розповідає експерт, якщо послухати Невзорова, то він називає путіна поганим, тощо, але каже, що зрештою зробити не можна нічого. Тобто, констатує він, протестний електорат у росії, хай він є невеликий, 10-12%, розводить руками і говорить про те, що нічого відбуватися не може.

«Саме тому Латиніна знецінює зусилля тих, хто не сидить на ФСБшних грошах, а заходить у росію і починає робити реальні дії. Ми ж в Україні прекрасно розуміємо, що, чим більше росіян сьогодні зі зброєю в руках, а не в ютубі, будуть воювати на території російської федерації, тим швидше там буде шанс того, що розгорнеться боротьба за якусь нову росію, хай не цілісну, але за нову росію.

Популярні новини зараз
Зміни у військових квитках: що потрібно знати кожному Українцям підвищать пенсії вже восени: хто потрапить до списку Відключення газу: які будинки залишаться без постачання Пенсіонери отримають надбавку з жовтня
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Рохов пояснив, коли в Україні проведуть вибори.

Також Знай.ua писав про те, що Дубчак розповіла, яка покінчити з російським контентом в Україні.