Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

«Ніякого дефолту не буде, я вас запевняю. За останні 45 років оголосити дефолт хотіли 64 рази, але цього ні разу не було. Тому вони ще на 1 трильйон підняли собі планочку, і працюють люди далі», - зазначає Георгій Біркадзе.

Як він пояснює, США – це супердержава, американський народ нас неймовірно сильно підтримує. За словами експерта, можна сказати, що ця держава виконує зобов’язання, підписані у Будапештському меморандумі.

А щодо можливого дефолту, розповідає він, то це може вплинути тільки на те, що американці не зможуть отримувати пенсії. За словами експерта, якщо це не затягнеться, то будуть втрати ВВП на 0,7%, півтора мільйона людей втратять роботу, якщо ж затягнеться, то втрати будуть до 5% і без роботи залишаться10 мільйонів людей, але на Україну це ніяк не повпливає.

«Але повірте мені, американці – найбільш розвинутий у технологічному плані народ, у цій країні все робиться для людей, для народу. Запевняю вас, що ніякого дефолту не буде», - підсумовує Георгій Біркадзе.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Кого не мобілізують до армії: перелік професій Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Біркадзе пояснив, що президент, який любить свою країну, не повинен залишатися при владі довше двох термінів.

Також Знай.ua писав про те, що Капуста розповів, коли закінчаться диверсійні вилазки та розпочнеться контрнаступ.