Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

«Кличко заявив, що на це (ред. – бомбосховища) виділили 1 мільярд 200 мільйонів гривень. Він сказав, що 200 мільйонів витратили на якусь парковку. Добре, 1 мільярд виділили. Якщо виділили 1 мільярд на бомбосховища, ми можемо розуміти, що на кожне бомбосховище мали виділити 3 мільйони гривень», - повідомляє Георгій Біркадзе.

Також експерт коментує заяву про те, що, виявляється, треба всіх звільнити і тепер вчителі шкіл мають відкривати і закривати бомбосховища. Як він пояснює, є муніципальна поліція, на якої з бюджету вбивається 200 мільйонів кожного року, так можна поставити на цю справу її, вона нічим не займається, якихось гучних справ від них давно не було видно.

«Можна було потратити 10 мільйонів і обладнати всі бомбосховища, поставити всюди відеокамери, купити всюди воду, поставити електронні замки, які по включенню тривоги будуть відключатися, а щойно закінчиться тривога, люди виходять і замок закривається. У чому проблема?», - констатує Георгій Біркадзе.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, в СБУ склали підозру бізнес-партнеру Коломойського за виведення 600 мільйонів гривень.

Також Знай.ua писав про те, що Якименко розповів, як визначати ідентичність людини.