Про це він розповів на своєму каналі.

«Угорщина та її керівництво перебувають у певній залежності, я вже не знаю, що там відбулося в минулому. Але явно проглядається абсурдна, невигідна і керівництву Угорщини, і своїй країні ця підтримка росії», - повідомив Олександр Кочетков.

За словами політтехнолога, ця підтримка росії призводить до конфронтації Угорщини з Європейським союзом, від якого країна здебільшого отримує всі гроші, всю фінансову допомогу. Як зазначив Олександр Кочетков, ця історія може погано закінчитися для Угорщини.

«Це закінчиться погано або для Угорщини, або для її нинішнього керівництва, бо коли трохи вщухне ситуація військова в Україні, то Угорщиною займуться предметно і поставлять її на місце. На одній чаші терезів – її заяви та претензії, а на іншій чаші – її економічні можливості та допомога від ЄС», - заявив Олександр Кочетков.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Марина Ставнійчук пояснила, чому країни ООН мають допомагати Україні: «Усі держави мають докладати зусиль».

Також Знай.ua повідомляв, що економічний експерт розповів, з ким сьогодні Україні потрібно будувати відносини та вести торгівлю.