Про це вона розповіла на своєму каналі.

«Прем’єр-міністр Японії після завершення саміту країн G7 висловив загальну позицію держав цього альянсу, а також держав так званого Глобального Півдня», - повідомила Марина Ставнійчук.

За словами юристки, прем’єр-міністр Японії наголосив, що всі члени Організації Об’єднаних Націй мають діяти винятково на засадах, які були визначені Статутом цієї організації. Як зазначила Марина Ставнійчук, згідно з положенням ООН, ніхто з членів організації не має права вирішувати спірні питання за допомогою війни.

«Всі держави повинні докладати зусиль щодо мирного врегулювання ситуацій, які пов’язані з війною, у тому числі й питання збройної агресії росії проти України», - заявила Марина Ставнійчук.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, політик Дмитро Співак повідомив, яка роль України у сьогоднішній геополітиці: «Головна точка на земній кулі».

Також Знай.ua повідомляв про допомогу Україні: Марина Ставнійчук розповіла, які питання будуть обговорюватися під час анонсованого засідання «Рамштайну».