Про це він розповів на своєму каналі.

«Зараз відбувається дуже багато міжнародних подій, зокрема й щодо України. Тому що війна, яку затіяв путін в Україні, - це сьогодні головна точка на земній кулі», - повідомив Дмитро Співак.

За словами політичного діяча, війна в Україні – це на сьогоднішній день головна конфліктна точка для багатьох геополітичних питань та геополітичних розбірок. Як зазначив Дмитро Співак, Україна сьогодні посідає чільне місце у світовому мейнстрімі.

«Україна сьогодні взагалі стає прямо чи опосередковано, свідомо чи несвідомо, але так чи інакше стає на перехресті багатьох міжнародних геополітичних доріжок, напрямів», - заявив Дмитро Співак.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, політолог Вадим Карасьов заявив, що формується якась «глобальна партія миру».

Також Знай.ua повідомляв про допомогу Україні: Марина Ставнійчук розповіла, які питання обговорюватимуться під час анонсованого засідання «Рамштайну».