Про це він розповів у своєму блозі.

«Формується якась «глобальна партія світу»: китайці та африканці. Президент ПАР заявив, що він готовий приїхати і до Москви, і до Києва. Вони мають свій план миру. Захід теж починає міняти риторику…», - зазначив Вадим Карасьов.

Як зазначив політолог, загальносвітова кон'юнктура на даний момент схиляється до того, що війна в Україні має завершитися якнайшвидше. За його словами, майже всі сторони мають свої плани закінчення війни, а Захід взагалі вважає, що Україна після успішного контрнаступу повинна сісти за стіл переговорів з ослабленою росією і отримати від них усі можливі поступки.

«За всієї різниці китайських, африканських та західних нюансів питання ставиться про завершення війни. Усі виступають за те, щоб наприкінці року ситуація стабілізувалася», - наголосив Вадим Карасьов.

На думку експерта, зараз увесь світ бажає якнайшвидшого завершення війни в Україні.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, публіцист Олександр Новохатський пояснив, для чого було проведено операцію на Білгородщині.

Також Знай.ua повідомив, що голова ГУР Кирило Буданов зазнав серйозного поранення під серцем.