Зокрема, група звертає особливу увагу на санітарний стан укриттів та доступність для людей в режимі 24/7.

Крім того, впродовж рейдів, з балансоутримувачами проведено додаткову роз’яснювальну роботу стосовно порядку доступу до укриттів під час сигналу оповіщення «Повітряна тривога» та відповідальності у разі не виконання вимог посадових осіб цивільного захисту.

Всі порушення, які були виявлені – зафіксовано. Складені акти передані відповідальним органам для усунення недоліків в найкоротші терміни.

Перевірки триватимуть й надалі, як вдень, так і вночі.

перевірка укриттів Києва
перевірка укриттів Києва

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, що балансоутримувачі укриттів комунальної та приватної форми власності, на балансі яких перебувають приміщення віднесені до фонду захисних споруд цивільного захисту столиці, зобов’язані забезпечити цілодобовий та безперешкодний доступ громадян до зазначених приміщень незалежно від часу оголошення повітряної тривоги.

Мешканці можуть знайти найближчі до них укриття за допомогою інтерактивної карти.