Про це він розповів на каналі «PolitБюро».

«Це як доктор зло, комічний персонаж був, втілене рафіноване зло, у багатьох фільмах є такий персонаж. От росіянам сьогодні вдалося втілити в собі ці хтонічні сили деструкції, руйнування. Чи досягнуть вони у такий спосіб якихось тактичних, стратегічних цілей? Ні, не досягнуть. Це нічого не вирішить для них докорінно і принципово. До речі, що там із водою у Крим?», - пояснює Валентин Гладких.

На думку гостя програми, підрив Каховської ГЕС – це демонстрація того, що вони не будуть зупинятися. Зокрема, зазначає він, йдеться про ядерний шантаж, пов’язаний із ЗАЕС, на прикладі підриву дамби росіяни показують, що їхній шантаж не є блефом. Тим не менш, підкреслює аналітик, це не означає, що треба виконувати вимоги терористів.

«Це означає, що весь цивілізований світ повинен зрештою остаточно зрозуміти, переконатися, що із путінським режимом переговори неможливі, що це режим неадекватів, це Аль-Каїда, ІДІЛ, тільки з ядерною зброєю і місцем постійного члена в Радбезі ООН із правом вето», - підкреслює Валентин Гладких.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, наймолодший боєць батальйону «Братство» з позивним «Еней» розповів про міліталікультуру.

Також Знай.ua писав про те, що Корчинський розповів про відповідальність за загиблих молодих бійців, які ще навіть сім’ї не встигли створити.