Про це він розповів у програмі «Різні люди».

За словами військового, це дійсно трагічна ситуація. Зокрема, розповідає він, якщо взяти навіть четвірку, яка загинула на брянщині, то «Аполлону» було 19, а найстаршому – 38, двом іншим – далеко за 30, жоден із них не мав дітей, жоден із них не мав сім’ї. Тобто, констатує гість програми, вони змушені брати всіх, тому що інакше вони взагалі не наберуть людей до 50 років.

«Дуже багато чудових людей зараз гине на війні, які не мають дітей і не мають сім’ї. Це надзвичайна трагедія, що вони не лишають нащадків, а це ж найкраща кров зараз проливається на землю, і от ця кров не має продовження в майбутньому», - підкреслює Дмитро Корчинський.

Також засновник батальйону пояснює, що навіть 40 років – це трохи забагато для їхньої діяльності, їм потрібні саме дуже молоді та сильні бійці.

Популярні новини зараз
Не тягніть час: обленерго терміново звернулися до споживачів Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, «Цвах» розповіла, що її, 23-літню дівчину, привело у батальйон «Братство».

Також Знай.ua писав про те, що Шейтельман розповів, як вирішити усі територіальні конфлікти, які розв’язала росія.