Про це вона розповіла у програмі «Різні люди».

Як розповіла гостя програми, вона прийшла у «Братство», аби пройти курс молодого бійця і нести службу на медичній евакуації, а до цього 23-річна дівчина жила у Києві, працювала в ІТ-сфері, робила комп’ютерні ігри і раніше бачила зброю лише на екрані.

«Я воюю за майбутнє України, за майбутнє нащадків, яким дістанеться ця країна, і я сподіваюся, у кращому стані, ніж вона дісталася нам. Можливість подорослішати треба дати дитині, суспільству, і її не буде, якщо України не буде, хоч у тому вигляді, у якому вона була до 24 лютого. Треба повернути цю можливість», - пояснила «Цвах».

За її словами, її як дівчину до військової служби підштовхнула відраза до нав’язаного жіночого гендерного виховання, це суперечило її бажанням. Водночас їй, розповідає гостя програми, важливо робити те, що вона може робити якісно для суспільства, і те, що вона хоче робити якісно для себе, і це не пов’язано із фемінізмом, вона просто бачить тут себе.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Корнієнко заявив, що із новим поколінням зміниться і електоральне коло, і майбутня політика України.

Також Знай.ua писав про те, що Вігірінський пояснив, чи діє сьогодні зернова угода і які вимоги поставила росія.