Про це він розповів у своєму блозі.

Як розповідає експерт, на саміті у Молдові зустрілися президент Азербайджану і прем'єр-міністр Вірменії, вони вже визнали територіальну цілісність один одного і залишається лише укласти мирний договір.

«Для нас усіх, усіх країн, що колись входили до складу Радянського Союзу, це означатиме, що єдиний спосіб вирішення всіх конфліктів – це визнання територіальної цілісності у міжнародно визнаних кордонах. Неможливо військовим шляхом ніяких територій до себе приєднати», - стверджує Михайло Шейтельман.

Так, констатує він, можна воювати за якісь спірні території десятками років, як це воювали Вірменія з Азербайджаном, але потім прийти до такої угоди, де сторони визнають територіальну цілісність одна одної. Тому, переконаний політтехнолог, і з Грузією, і з Придністров'ям, і з Україною все вирішиться так само.

«Сподіваюся, що всі конфлікти, які російська федерація встигла за життя розпалити в сусідніх регіонах, беручи участь своїми військовими, закінчаться так, як, схоже, найближчим часом закінчиться конфлікт Вірменії з Азербайджаном», - підсумовує Михайло Шейтельман.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Вігірінський пояснив, чи діє сьогодні зернова угода і які вимоги поставила росія.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе розповів, скільки грошей виділили Києву на бомбосховища і чому вони закриті.