Про це він розповів у програмі «Діалоги з Максимом Ялі».

«Якщо говорити про діагноз, то наша держава – це ракова пухлина. Якщо хтось трішки знає природу раку, то це деякі клітини, які є у всіх організмах, які зіпсувалися, якась неправильна мутація, кажуть, іноді прилітають вільні радикали і калічать клітину», - стверджує Сергій Гайдай.

Як він розповідає, у кожного з нас в організмі є інструмент порятунку від таких клітин, наш імунітет їх розпізнає, у самих клітинах є механізм самознищення. Тобто констатує експерт, якщо клітини раптом починають жити неправильним життям, вони віддаляються. Отже, стверджує гість програми, ракові клітини є у нас усіх, але вони не переходять у стадію хвороби, не починають жити власним життям, використовуючи наш організм як кормову базу, розростаючись і вбиваючи нас.

«Держава, держапарат схожий, він нам дістався як зіпсовані ракові клітини від іншого організму, який називався Радянський Союз, але він вирішив, що йому не треба бути ліквідованим, видозміненим, він почав жити своїм життям. І з кожним роком він розростається, дає метастази, він усе більший, нічого не змінюється», - пояснює Сергій Гайдай.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Світан розповів, чи може контрнаступ ЗСУ розпочатися з Бахмута.

Також Знай.ua писав про те, що Кочетков розповів про реальний стан авіації рф.