Про це вона розповіла на каналі «Дикий live».

«У нас є необхідність якнайшвидше суспільство споживачів перетворити на суспільство творців, тобто людей, які щось дають, пропонують, створюють. Поки що немає (у тележурналістів – Ред.) такого серйозного ставлення та поваги до аудиторії», - повідомила Юлія Литвиненко.

За словами журналістки, на телебаченні забувають дослухатися до думки аудиторії, тому там вірять, що все, що вони дають, люди споживатимуть. Але, як зазначила Юлія Литвиненко, це фатальна помилка, що призводить до втрати телевізійними каналами аудиторії.

«Це не критика, це банальна констатація факту. І тому люди забувають про телевізор, йдуть від телевізора вглиб соціальних мереж, інтернету», - заявила Юлія Литвиненко.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Twitter заблокував українців, які говорять про війну: знайдено причину проблеми із «sensitive content».

Також Знай.ua повідомляв, що російські пропагандисти закликають розбомбити Київське водосховище: «Просто показати».