Про це він розповів на своєму каналі.

«Путін безславно закінчить найближчим часом, і мені це здається цілком реально, легітимно. Думаю, що російські клани, еліта російська вже давно ведуть переговори, комунікацію різними закритими каналами про те, як зробити цю зміну влади», - повідомив Дмитро Співак.

За словами політичного діяча, незабаром 2024 рік, а це означає, що у російській федерації будуть вибори. Як зазначив Дмитро Співак, саме тому в росії вже задумалися про те, як прибрати путіна від влади та ліквідувати його режим.

«Зрозуміло, навряд чи там буде кривавий палацовий переворот, але м'який переворот цілком можливий. Я не переконаний, що путін буде внесений до бюлетенів президентських виборів у росії 2024 року», - заявив Дмитро Співак.

Популярні новини зараз
В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, екс-голова СБУ Валентин Наливайченко розповів про роботу ФСБ в Україні: «Це не міфи».

Також Знай.ua повідомляв, що Дмитро Снєгирьов розповів про російську тактику техногенних катастроф для протидії контрнаступу ЗСУ: що загрожує ЗАЕС та Криму.