Про це він розповів у програмі у програмі «Регіони у вогні» з Олексієм Буряченко.

За словами гостя програми, коли він прийшов на посаду, в Україні активно діяла не те, що п’ята колона, а саме російські спецслужби, а під його керівництвом наші контррозвідники почали затримувати цілі групи ФСБ. Зокрема, ексголова СБУ розповідає про один публічний випадок, коли в Одесі вдалося затримати 5 ФСБшників із полковником і вони опинилися за ґратами.

«2007-2008 роки, я створюю, я пояснюю, я починаю боротьбу і я показую, що це не міфи, це не в телеграм-каналах, не у фейсбуці ми затримуємо, а ось вони, реальні офіцери ФСБ і ГРУ становлять загрозу на землі», - розповідає Валентин Наливайченко.

Але у відповідь, згадує він, отримав політичну атаку, особливо у парламенті з боку комуністів і регіоналів, вони найбільше били його всередини країни. До того ж, додає гість програми, довгий час його не призначали на посаду голови СБУ, 2 роки вони не погоджувалися голосувати.

«2 роки в.о. – що це таке? Розбалансування внутрішньої безпеки країни, тому що керівника немає, ніхто не знає, на кого орієнтуватися», - підкреслює Олексій Буряченко.

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Світан розповів, чи може контрнаступ ЗСУ розпочатися з Бахмута.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе розповів, чи зупинить підрив Каховської ГЕС контрнаступ ЗСУ.