Про це він розповів на каналі «Особистість з Сергієм Дойком».

«Коли вони (росіяни – Ред.) кажуть, щоб ми довели їхню вину, то вони ніби сумніваються, що їм її доведуть. А вину їм гарантовано доведуть. Росіяни не оцінили здатність Служби безпеки України документувати їхню діяльність на окупованих територіях», - повідомив Валентин Гладких.

За словами політичного експерта, на сьогоднішній день є спеціально навчені, підготовлені люди, які готують юридичне підґрунтя злочинів окупантів. Як зазначив Валентин Гладких, припущень може бути безліч, але всі вони потім перевіряються, формується спеціалістами доказова база.

«Якщо вони (росіяни – Ред.) думають, що ми не доведемо нічого, і тема буде закрита, то вони дуже наївні. Вони просто звикли жити в певній правовій такій моделі у себе й думають, що всі живуть так само», - заявив Валентин Гладких.

Популярні новини зараз
Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, арткритик пояснив, яку імперію будувала свого часу росія і чому Україні потрібна деколонізація.

Також Знай.ua повідомляв, що публіцист Олександр Новохатський пояснив, чим безпека відрізняється від оборони: «Здатність чинити опір».