Про це він розповів на своєму каналі.

«У нас декларують, що податкова реформа, інституційні реформи й усі інші відбудуться вже після війни. Коли війна закінчиться, нікому не зрозуміло. І крім цього, без цих змін внутрішніх не буде розвитку», - повідомив Святослав Дубина.

За словами військового, без реформ всередині держави ми не зможемо побудувати сильну країну з міцною економікою і з власним озброєнням. Як зазначив Святослав Дубина, для розвитку України ми повинні досягати змін у трьох сферах: безпеки, справедливості й свобод.

«Нам для розвитку треба зробити три кроки: вирішити питання, що стосуються безпеки, питання справедливості, тобто невідворотності покарання, а також свобод», - заявив Святослав Дубина.

Популярні новини зараз
Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, політик Дмитро Співак пояснив, як позбутися олігархії у державі: «У світі давно є алгоритм боротьби».

Також Знай.ua повідомляв, що публіцист Олександр Новохатський пояснив, чим безпека відрізняється від оборони: «Здатність чинити опір».