Про це він розповів на своєму каналі.

«З олігархією треба боротися. У світі давно є алгоритм боротьби з олігархами, з олігархією. Але насамперед треба зрозуміти, що таке олігархія, чим вона відрізняється від великого бізнесу. У всьому цивілізованому світі є дуже багаті бізнесмени, які контролюють телеканали, радіо, газети», – повідомив Дмитро Співак.

За словами політичного діяча, такі бізнесмени впливають відповідно на вибори, політиків у державі. Як зазначив Дмитро Співак, щоб не було олігархії, не можна дозволяти цим бізнесменам втручатися у політику та будувати її за своїми правилами.

«Олігархія – це сплав бізнесу та корумпованих чиновників. Якщо прибрати корупцію у владі, олігархії не буде, і будуть у всіх єдині правила гри, податкові правила для всіх, для всього бізнесу», - заявив Дмитро Співак.

Популярні новини зараз
ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Слідкуйте уважно, або переплатите багато грошей: українців попередили про комуналку у травні Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, політтехнолог пояснив, чи у нас є реальне місцеве самоврядування.

Також Знай.ua повідомляв, що екс-голова СБУ Валентин Наливайченко розповів про роботу ФСБ в Україні: «Це не міфи».