Про це він розповів на своєму каналі.

«Треба задуматися про те, до чого може призвести відсутність взаємодії і зворотного зв’язку від влади. Якщо не буде налагоджений зв’язок суспільства й влади, то всі, хто сьогодні у владі й причетний до розкрадання державних коштів, до блокування роботи суспільства на перемогу, зазнають краху», - повідомив Святослав Дубина.

За словами військового, суспільство реагує на будь-які злочини людей, які при владі, і народ не залишить нікого не покараним. Як зазначив Святослав Дубина, це сигнал для тих держслужбовців, які причетні до корупційних злочинів, які заважають Україні здобути якнайшвидше перемогу.

«Тому проблема, насамперед, у тому, що досі не налагоджений діалог суспільства й влади. І це призводить до того, що суспільство починає виплескувати своє обурення», - заявив Святослав Дубина.

Популярні новини зараз
"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, політик Дмитро Співак пояснив, як позбутися олігархії у державі: «У світі давно є алгоритм боротьби».

Також Знай.ua повідомляв, що публіцист Олександр Новохатський пояснив, чим безпека відрізняється від оборони: «Здатність чинити опір».