Про це він розповів на каналі «Садок вишневий».

«НАТО, якщо хоче показати свою спроможність (оборонятися – Ред.) і взагалі якось свій імідж покращити, має надати військову допомогу в будь-якій кількості, щоб вирішити військові завдання з деокупації українських територій за місяць чи два», - повідомив Анатолій Якименко.

За словами публіциста, швидке звільнення українських територій завдяки озброєнню НАТО дасть сигнал всьому світу, що Альянс – потужна організація. Україна – не член НАТО, тому, як зазначив Анатолій Якименко, світ зможе зробити висновки щодо того, як Альянс буде захищати свої кордони, тобто допомога Україні стане певним запобіжним заходом.

«А ви можете собі уявити, що буде, якщо буде агресія на члена НАТО? А ось країна, яка не член НАТО, отримала підтримку, і такий от швидкий результат. Якщо говорити про якісь такі речі, пов’язані з перспективою, репутаційні, то НАТО може врятувати себе», - заявив Анатолій Якименко.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, політичний експерт розповів, чи могла би Європа воювати з росією, якби Україна не встояла.

Також Знай.ua повідомляв, що Дмитро Снєгирьов розповів про новий пакет військової допомоги від партнерів: скільки і які снаряди отримає Україна.