Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

«Кого зараз більше всього відправляють на війну? Осетинців, абхазців, із Донецька і Криму. Тобто вони вважають, що це їхні колонії, цих людей і беруть на війну. Вони же вважали, що захоплять нашу країну, із 45 мільйонів 10% вони би точно взяли, от тобі готова армія, 4 мільйони людей і відправити на Європу», - пояснює Георгій Біркадзе.

Водночас він зауважує, що, якщо подивитися на сьогоднішню Європу, то стає зрозуміло, що вона не готова ні з ким воювати. Натомість ЗСУ, стверджує експерт, це найкраща армія Європи, оскільки вона має досвід, тут нема що порівнювати.

Так само, пояснює він, не можна порівнювати армію Китаю з армією США, тому що, хоч у Китаю армія і більша, але у США вона надзвичайно натренована і пройшла багато боїв. А у Європи, констатує експерт, є багато зброї, але в українців – досвід, тому це найкрутіша армія Європи.

«Тому ці плани путіна провалилися. Сьогодні ми бачимо, що він у шоці, він не розуміє, що тепер робити, те, чого він хотів, не отримав, получив по зубах і думає, що робити далі. Тому він розповідає зі своїми покемонами, симоньянами, скабеєвими бідним людям, що і як буде», - констатує Георгій Біркадзе.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Біркадзе розповів, чи є сенс і чи варто після війни відбудовувати Каховську ГЕС.

Також Знай.ua писав про те, що Доній розповів про 25-у сходинку до суспільного щастя.