Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

«Я вважаю, що дуже багато чого залежить від цієї ГЕС, я маю на увазі також і те, щоб вода потрапляла у Крим. І це не мало у грошах, це зелений тариф, це не атомна енергетика, підкреслюю. Тому я вважаю, що потрібно буде обов’язково із допомогою наших партнерів її відбудувати», - пояснює Георгій Біркадзе.

За словами експерта, найбільші ризики і проблеми він сьогодні бачить у ситуації із ЗАЕС. На його думку, це тут ситуація дійсно ризикована, там багато запобіжників, аби зупинити катастрофу, але не можна забувати, що там росіяни, вони тероризують людей, завезли своїх працівників із «Росатома» і чинять ядерний шантаж. Як пояснює експерт, його це дійсно турбує, оскільки росіяни вважають, що можуть вирішувати долю інших людей.

«Вони підривали колись дамби, у 1941 році це зробив Сталін, зруйнував Дніпровську ГЕС, потім у 1944 році Гітлер, коли відходив, теж зруйнував. Питання: а чи зможе терорист №1 підірвати атомну станцію? Я не можу відповісти. Відповіді, що це неможливо, у мене немає, тому це мене дуже турбує», - констатує Георгій Біркадзе.

Популярні новини зараз
Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Подорожній пояснив, що контрнаступ – це щось обов’язково гучне, тому поки що варто чекати офіційних заяв і більших подій на фронті.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе розповів про ймовірні наслідки підриву Каховської ГЕС.