Про це він розповів на каналі «PolitБюро».

«Дійсно ми в очікуванні контрнаступу вже цілу весну, я би навіть сказав, з кінця зими, цілу весну, і ось уже й літо почалося. А тема контрнаступу не сходить з перших шпальт світових ЗМІ, російських ЗМІ, і, звісно, в Україні. Ми чуємо різні заяви, наше керівництво постійно відмовляється від того, що контрнаступ ось-ость розпочнеться», - зазначає Юрій Подорожній.

І такі заяви, додає гість програми, були не тільки від президента Зеленського, але й, наприклад, від голови РНБО Данілова, який недвозначно сказав, що всі підписи вже на папері, а контрнаступ – в очікуванні. Також політтехнолог зауважує, що багато хто називає однією із причин підриву Каховської ГЕС спробу пригальмувати просування ЗСУ.

«Багато хто таким контрнаступом міг би оцінювати події у бєлгородській області, намагання у Бахмуті розвернути ситуацію, чуємо повідомлення про просування на 200-1000 метрів українських Збройних сил. Як на мене, той контрнаступ, який ми очікуємо, ще справді не розпочався, тому що він має розпочатися гучно. От цього «гучно» ми ще не чуємо на полі бою», - міркує Юрій Подорожній.

Популярні новини зараз
Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, ексголова СБУ Валентин Наливайченко розповів про роботу ФСБ в Україні.

Також Знай.ua писав про те, що Левусь розповів, чи можна порівняти підрив Каховської ГЕС із ядерним ударом.