Про це він розповів у своєму блозі.

Як зауважує експерт, сьогодні на кожному кроці можна зустріти того, хто хоче позбавити нас права на щастя, хай це хуліган у підворітні, п’яний автомобіліст чи нечесний фабрикант, але вони щодня можуть нас позбавити цього.

«Та нині найзліше зло на планеті – це російський фашизм. Фашистська росія намагається забрати право на щастя у всіх українців і українок. Фашистська росія намагається забрати право на наше існування, вона – рафіноване, сатанинське зло. Натомість концепція «25 сходинок до суспільного щастя» стверджує, що всі ми, кожен українець і кожна українка, маємо право на щастя», - пояснює Олесь Доній.

За його словами, весь цей час в українській національній ідеї не йшлося про право на щастя, натомість завжди говорили про необхідність боротися за мову, культуру, державу. Тим не менш, зазначає ідеолог, з’ясувалося, що у державі, за яку ми так боролися, бути щасливими мають можливості лише економічні та політичні еліти.

«Держава і суспільство можуть створити умови для щастя: це персональна безпека, охорона здоров’я, доступна освіта, гідна платня, захищена природа, тощо. Держава і суспільство мають створити передумови для усмішок, а ми маємо право усміхатися. І ми усміхатимемося, ми позитивна нація, ми маємо право на щастя. Будь щасливим», - підсумовує Олесь Доній.

Популярні новини зараз
Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

Доній – автор концепції «25 сходинок до суспільного щастя», яку експерти оцінюють як осучаснення ідей Григорія Сковороди, а самого Олеся Донія – як модерний аналог Григорія Сковороди.

Як повідомляв Знай.ua, Томенко пояснив, що ми ще навіть не уявляємо масштабу наслідків підриву дамби, але один висновок можна зробити точно – війна триватиме довго.

Також Знай.ua писав про те, що Дорошенко пояснив, яку імперію будувала свого часу росія і чому Україні потрібна деколонізація.