Про це він розповів на каналі «PolitБюро».

На думку гостя програми, після підриву Каховської ГЕС ООН знову посла перше місце у рейтингу цинізму, відзначивши День російської мови. Як він підкреслює, йдеться про катастрофу глобального характеру, наслідки якої ми ще не до кінця розуміємо: що далі буде із Херсонською областю, Олешківськими пісками, полями?

«Найголовніше, що оцій ілюзії західного світу або певних країн західного світу, що от-от ми вийдемо на якийсь елемент примирення, осінь-зима, – їй все. Ця війна надовго», - стверджує Микола Томенко.

За словами гостя програми, він це однозначно зрозумів після підриву дамби. Як він зазначає, путін уже готовий йти на будь-що, він небезпечний, як поранений звір, у нього немає шляху відступу, сьогодні це одна дамба, завтра – інша. Зокрема, нагадує експерт, зараз Енергодар у дуже вразливій ситуації, ми не контролюємо атомну станцію, загроза завжди є.

«Сьогодні ми говоримо про новий виток війни, не про затухання, а про новий виток. путін цим вибухом похоронив ілюзію швидкого закінчення війни, можливості найближчим часом переговорів, можливості зупинення військових дій», - пояснює Микола Томенко.

Популярні новини зараз
ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, ексголова СБУ Валентин Наливайченко розповів про роботу ФСБ в Україні.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе розповів, скільки в Україні порядних суддів.