Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

«Яким чином відбувається так, що люди, які ні дня не були в бізнесі, мають маєтки, мільйони доларів, машини? Я можу зрозуміти бізнесменів, які завжди були бізнесменами, до них питань нема. Але людина, яка всі роки була на держслужбі? Як це може бути? Про яку ми говоримо Європу?», - запитує Георгій Біркадзе.

Як він зазначає, ми постійно говоримо, що повинні бути у Євросоюзі, повинні вступити у нього за спрощеною процедурою. Тим не менш, зауважує експерт, нам потрібно реформувати для цього судову систему і це найголовніше, головнішого немає нічого.

«Скільки гарних суддів, порядних, які діють за законом? 3%. Хочу подякувати цим 3% суддям, які сьогодні тримають нашу країну, наше законодавство», - розповідає Георгій Біркадзе.

На думку експерта, без реформованої судової системи у нас немає ніякого майбутнього, тому що без контролю фінансових потоків нам ніхто не дасть гроші на відбудову держави.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Світан розповів, чи може контрнаступ ЗСУ розпочатися з Бахмута.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе розповів, чи зупинить підрив Каховської ГЕС контрнаступ ЗСУ.