Про це він розповів на своєму каналі.

«Війна має також свої різні грані. Одну найголовнішу грань ми всі обговорюємо щодня. Це бойові зіткнення, це смерті, це трагедії, щоденні ракетні атаки, прильоти, вбивства людей, це економічні труднощі. Це все одна грань війни», – повідомив Дмитро Співак.

За словами політичного діяча, ще одна грань війни стосується зовнішнього світу, реакції Заходу на війну, міжнародних відносин України. Як зазначив Дмитро Співак, третя грань війни стосується ситуації всередині країни.

«З одного боку, Україна бореться за свою свободу, демократію, незалежність, а з іншого боку всередині України чиновники крадуть, досі існує корупція. Це теж грань війни», - заявив Дмитро Співак.

Популярні новини зараз
"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Микола Томенко звернув увагу на змагання чиновників: «Районні скуповують барабани, міські – пісок».

Також Знай.ua повідомляв, що політпартії мають перестати бути утриманцями держави та стати нашими архітекторами майбутнього: думка експерта.