Про це він розповів на каналі «Дикий live».

«Треба запровадити мораторій на 25 років на публічне обговорення, зокрема й в органах державної влади, й ухвалення рішень, які стосуються трьох питань: мови, віри й церкви, а також національного питання», - повідомив Ігор Мосійчук.

За словами політика, наразі чимало людей намагається маніпулювати цими питаннями й використовувати їх для власного піару. Як зазначив Ігор Мосійчук, в українську політику необхідно зараз повернути питання економіки, питання, які стосуються відродження промисловості, відбудови науки.

«Це дуже серйозно, я переконаний, що цей мораторій треба ухвалювати. Я думаю, що суспільство підтримає це питання», - заявив Ігор Мосійчук.

Популярні новини зараз
Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Георгій Біркадзе розповів, чи збільшиться в Україні рівень інфляції і коли.

Також Знай.ua повідомляв, що військовий Святослав Дубина пояснив, завдяки чому Україна зможе зайняти у світі місце повноцінного гравця: «Немає сенсу сподіватися, що…».