Про це він розповів на своєму каналі.

«Президент Зеленський звернувся до світової спільноти і виступив особисто із заявою, що російська влада готує терористичний акт – підрив Запорізької атомної електростанції, і це неминуче призведе до масштабної техногенної катастрофи. Поки що масштаби порахувати досить складно», - повідомив Борис Тизенгаузен.

За словами політтехнолога, рівень, територія та масштаби забруднення після підриву ЗАЕС залежатимуть від багатьох чинників: від потужності вибухової речовини, від рози вітрів, від погоди, дощу тощо. Але, як зазначив Борис Тизенгаузен, точно постраждають десятки тисяч, а можливо, і сотні тисяч людей.

«Тому Президент Зеленський виступає превентивно та попереджає світову спільноту», - заявив Борис Тизенгаузен.

Популярні новини зараз
В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Дмитро Снєгирьов розповів, що ЗСУ перехоплюють ініціативу: які фактори ускладнюють український контрнаступ.

Також Знай.ua повідомляв, що політолог Дмитро Левусь пояснив, чому вторгнення в Україну стало для росіян великою помилкою: «Не збирається здаватися».