Про це він розповів на своєму каналі.

«У росії у 2024 році президентські вибори, це зовсім скоро. Звісно, з'явилися деякі клани, які не бажають побачити прізвище путіна у бюлетені на наступних виборах», - повідомив Дмитро Співак.

За словами політичного діяча, в росії почався процес поступового відлучення диктатора, який програв у війні, від влади. Як зазначив Дмитро Співак, цей процес не відбудеться за пару днів чи тижнів, але він уже розпочався.

«І ось пригожин є таким прицілом, інформаційним наконечником ось цього клану, який вступив у таку заочну битву з путіним та його оточенням», - заявив Дмитро Співак.

Популярні новини зараз
Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Дмитро Гудков розповів, чи можуть російські еліти самі здати путіна.

Також Знай.ua повідомляв, що політтехнолог Михайло Шейтельман розповів, як світ може спробувати зупинити ядерну війну: «Путіна чекає…».