Про це він розповів на каналі «PolitБюро».

«Ми чудово розуміємо, що тільки військова поразка може виставити путіна геть із влади, тому ми й розуміємо необхідність підтримки України Заходом, про це скрізь говоримо», - констатує Дмитро Гудков.

Як пояснює опозиціонер, вони чудово розуміють, що в цих умовах розкол еліт має значення, щоб свої ж путіна здали, як колись свої здали Мілошевича, цей механізм треба також використати.

Принагідно гість програми нагадує, що Мілошевич – військовий злочинець за рішенням Міжнародного суду, коли його оголосили у розшук, частині еліт зробили пропозицію здати його і тоді розпочати переговори. Як результат, розповідає політик, - свої ж його і здали, арешт, так закінчилася кар'єра військового злочинця Мілошевича.

«Ми вважаємо, що треба те саме зробити. Треба створювати передумови для розколу еліт, щоб частина еліт, яка проти війни (нехай відмовчуються, але я знаю, що дуже багато проти війни) знайшли мужність зробити так, щоб путіна не було при владі. Або щоб здали, або я не знаю, як, але щоб усунули від влади. Зараз цей ключик у їхніх руках», - робить висновок Дмитро Гудков.

Популярні новини зараз
Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Ялі розповів, де ЗСУ завдадуть основного удару по росіянам.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе розповів, що Україна отримає від НАТО.