Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

«До того, як ми попадемо в НАТО, нам запропонують конкретну позицію щодо безпеки, по-перше, і, по-друге, конкретна допомога щодо зброї. Це дуже важливо, тому що, щойно не буде у нас можливостей отримати зброю, ми зупинимося», - пояснює Георгій Біркадзе.

А відтак, констатує експерт, важливо, щоби, по-перше, країни Альянсу забезпечили нам безпеку, по-друге, надали нам зброю, якої кількості і якої якості. До того ж, додає він, ми знаємо, як багато країн цим сьогодні займаються.

«Наприклад, Японія передає свою зброю зараз Америці, щоб вона нам передала. Швейцарія з 1819 року ніколи нікого не підтримувала і завжди була нейтральною, а сьогодні вона готова надавати нам свою допомогу», - розповідає Георгій Біркадзе.

Водночас він зауважує, що всі ці погрози путіна, що у разі застосування F-16 росія буде вважати, що обстрілює військові бази НАТО, нічого не варті. Зокрема, експерт нагадує, що свого часу кремль і обстріли Криму називав червоною лінією, тобто це все фейки і пусті погрози.

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Шейтельман пояснив, що, отримавши ордер на арешт, путін став недієздатним президентом, тому мета №1 – зняти його.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе прокоментував приїзд лідерів країн Африки до Києва.