Про це він розповів у своєму блозі.

«Завдання №1 рф сьогодні – це зняти ордер на арешт путіна. Ось це їх хвилює більше, ніж взяття Києва, ніж «лнр», «днр», більше, ніж Крим, більше, ніж усі взагалі, ніж будь-які санкції, ніж скільки там загинуло десятків тисяч росіян на фронті, на це їм узагалі начхати, що вони втратять білгородську область, справи немає», - зазначає Михайло Шейтельман.

За його словами, найважливіше для росії зараз тільки одне - ордер на арешт путіна. Як пояснює експерт, путінському режиму це так важливо, бо на міжнародній арені їхній президент абсолютно недієздатний, він не може нікуди виїжджати. До того ж, констатує політтехнолог, на внутрішній арені такий президент також нікому не потрібний, він є пасивним.

«Кому потрібний президент із ордером на арешт? Звичайно, простіше його позбутися. Тому в них зараз йде змагання: або вони позбудуться президента путіна, або путін раніше позбудеться ордера. Сподіваюся, що не вдасться», - розмірковує Михайло Шейтельман.

Популярні новини зараз
Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Яневський пояснив, що наша держава має будуватися на праві.

Також Знай.ua писав про те, що Мельник пояснила, як не збожеволіти під час війни.